כנס אוכלים בריא 15
סדנה מעשית- סדנת בישול ושמירה על מערכת העיכול
עד 25 משתתפים בסדנה
גדולי המורים והרופאים במאות הקודמות, היו תמימי דעים: מחלות מתחילות במערכת העיכול. בסדנה טעימה זו נלמד כיצד מערכת עיכול מאוזנת מובילה לחיים בריאים ושמחים, נחשוף את המזונות המיטיבים עם מערכת העיכול ונגלה טיפים מעשיים ומזונות מרפאים להקלה על בעיות נפוצות.
והעיקר – נלמד להכין וגם נטעם מתכוני בריאות מפתיעים וטעימים: מרק מיסו קוריאני עם פטריות מרפא, ממרח צ'אטני קוקוס ואורז מלא עם אצות וירוקים.
אז בואו לגלות את המתכון לחיים בריאים ומאושרים!
אביטל סבג – מחברת רב המכר ״חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן״, חוקרת, מרצה מטפלת בתזונה ורפואה סינית עתיקה, מנהלת את מרכז זן קואן אום בהוד השרון