כשהכריש ישן | הפקה מקורית של תיאטרון גבעתיים

יום שלישי, 01 ביולי

בשעה 20:30

ארבלי אלמוזלינו

כשהכריש ישן
קומדיה אפלה

תגובות מהקהל:
"הצגה מיוחדת, הזויה וסוריאליסטית מלאת כל טוב התיאטרון , שחקנים טוטאליים שעושים עבודה מתוך הקרביים, מוסיקה מהממת ,שירה עוצמתית, מי שרוצה לראות תאטרון אמיתי- זה פה."

"היה לי ערב מענג, מצחיק, עמוק, ונוגע .חוללתם קסם על הבמה הקטנה הזאת. ובן ה-17 הפרטי שלי אמר שזו ההצגה הכי טובה שראה אי פעם."
״הצגה שנעה על התפר בין טרנטינו לרקוויאם לחלום, בין טלנובלה לטרגדיה. תיאטרון שלא מפחד מתיאטרון."

"תודה ע נ ק י ת תיאטרון משובח.חוויה שתישאר איתי עוד הרבה זמן. מדויקת ויוצאת דופן בכל כך הרבה ממדים."
"עמדתי כמה דקות מחוץ לתאטרון ושמעתי את ההתלהבות והרושם העמוק שההצגה השאירה על צעירים ומבוגרים כאחד, כמה אני שמחה שזכיתי לנכוח בפלא הזה."

עיבוד לרב מכר האיטלקי 'כשהכריש ישן'.
סיפור התבגרותה של נערה איטלקית בת 17, בת למשפחת מנדוזה המטורללת בסרדיניה של שנות ה-60 על רקע התעצמות התנועה הפמיניסטית.
אצל משפחת מנדוזה קללות, בגידות ונטישות הן עניין שבשגרה. הם רומסים זה את זה כל אחד בדרכו היחודית כשמתחת לפני השטח כולם כמהים לאהבה.
הסבא – פוסט טראומטי ממלחמת העולם השנייה, הסבתא -אישה משפילה ורוגזת אשר פוערת פצעים בקללותיה, האמא – נפש יצירתית ופגועה שהולכת לאיבוד עד חידלון, האבא – גבר מחוספס עם חינניות של אדם קדמון. הדודה – אישה מלאת תשוקה שגופה משמש ככלי להשגת מטרותיה, הבן – פסנתרן עילוי הגוזר על עצמו שתיקה והבת – גיבורת הסיפור הנשאבת לרומן חשאי עם גבר מבוגר המנצל אותה למשחקי שליטה והיכנעות.
השגעון לא פוסח על אף אחת מהדמויות. הם מחבקים ומקללים, חונקים ומרעילים והכריש שאיננו ישן אף פעם, מאיים לטרוף את האנייה הטובעת.
***

"כזה הוא אלוהים, שקט ורגוע ומרוחק עד אין סוף ומהחרא אנחנו צריכים להוציא את עצמינו לבד״.

 

קרדיטים

בהשראת הספר  "כשהכריש ישן", מאת מילנה אגוס, מאיטלקית: מרים שוסטרמן-פדובאנו, הספריה החדשה, 2014.כל הזכויות בתרגום שמורות להוצאת הקיבוץ המאוחד.

בימוי: זאב קלאתי-נינוה

כתיבה: דנה קיילה וזאב קלאתי-נינוה

עוזרת במאי: מרים גוטסדינר

עיצוב תפאורה: פרידה שהם

עיצוב וייצור תלבושות: אלה קולסניק

עיצוב תאורה: ודי

כוריאוגרפיה טנגו: רונן ודורית – WeTango

עיצוב מוסיקלי: זאב קלאתי-נינוה

עיבוד ועריכה מוסיקלית: אלעד מויאל

עוזרת כתיבה: יערה רחמני

צילום : שמוליק שמע

דרמטורגיה: עדי נוי

שחקנים :אורית פלג- סבתא,אלעד מויאל-אח,יעל קופר- אני,עדי אייזנמן- הוא, וטרינר, דוקטור,עדי נוי- דודה,עוז ניסן-אבא,עינת סגל כהן- אמא,פיליפ דומרב- סבא

בהשראת הספר  "כשהכריש ישן", מאת מילנה אגוס, מאיטלקית: מרים שוסטרמן-פדובאנו, הספריה החדשה, 2014.כל הזכויות בתרגום שמורות להוצאת הקיבוץ המאוחד.

 

 

 

 

לרכישת כרטיסים

כשהכריש ישן | הפקה מקורית של תיאטרון גבעתיים

יום שלישי, 01 ביולי

בשעה 20:30

אירועים נוספים

כשהכריש ישן | הפקה מקורית של תיאטרון גבעתיים

יום ראשון, 04 במאי

בשעה 20:30

הרשמו לניוזלטר שלנו וקבלו ראשונים מידע על מופעים חדשים

כתובת: ליא קניג 1, גבעתיים

שעות פעילות הקופה:
ימים א'-ה'
בין השעות: 9:00-18:00

הסדרי חנייה:
חניה בחניון בניין הפניקס
בימי חול החל מהשעה 18:00
בשישי-שבת שעה לפני תחילת המופע

מנויים ולקוחות יקרים,

הפעילות בתיאטרון מתקיימת בהתאם להנחיות פיקוד העורף, הודעות ועידכונים ישלחו למנויים ורוכשי הכרטיסים סמוך למועד במופע.

כמו כן ניתן להתעדכן באתר ובקופות התיאטרון בטל: 03-7325340 שלוחה 2
כולנו מקווים לימים שקטים וטובים יותר.

מאות חטופים על ידי החמאס

ימים
שעות
דקות
שניות

מחזירים אותם הביתה עכשיו!

מאות חטופים על ידי החמאס

יחד ננצח!
תיאטרון גבעתיים